Ötleteket keresek?
Nem megélni szeretnék, hanem jól élni. Van minimális kezdőtőkém valamit létrehozni, van kitartásom, energiám, időm dolgozni hétfőtől hétfőig és akár napi 16 - 18 órát is. Csak ötletem nincs, hogy mibe kezdjek bele. Van diplomám, de abból csak megélni lehet. Lehet alkalmazotti jogviszony, de jobb szeretnék saját magam ura lenni. Mit kezdjek, mi az amibe bele lehet vágni ma, most?
Köszönöm.
Inkább külföldön kellene próbálkoznod szerintem. Lgalábbis én így tettem.
Alapból egy alkalmazottival, ekkora munkabírással keresel fixen annyit, mint egy kisebb, de jól menő vállalkozással itthon.(4-500.000 nettó)Csak épp kevésbé kockázatos.
Mellette lehet üzemeltetni vállalkozást is akár,de ésszel (pl. költséghatékony megoldásokkal, járulékfizetési könnyítés, pályázati támogatások kihasználása,stb.), és nyitott szemmel járva kell meglátni a jó lehetőséget, nem pedig "muszájból" létrehozni valamit.
Itthon nem annyira buli manapság a vállalkozás, csak ha találsz jó lehetőséget, amiben jártas is vagy. Vaktába lövöldözve,piacismeret nélkül nem fog menni.
Keress,gyártass,értékesíts hiánypótló termékeket.
Én tele vagyok ötletekkel csak pénzem nincs rá. :(
álljatok össze:)
idíts webshopot, ruházat pl az mindig megy, vagy valami IT dolog ha értesz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!