Mit tegyek a lovammal? Bármit teszek lefekszik.
Figyelt kérdés
Semmi gond nincsen általában a lovammal amikor kimegyek vele lovagolni.De mostanában rászokott arra hogy amint meglát egy füves területet elkezdi nézni a földet ilyenkor lehajtsa a fejét teljesen ezután oldalra dől és elkezd hemperegni már egyszer kétszer ráfeküdt a lábamra is.Ami a legrosszabb az hogy miután lehajtsa a fejét nem tudom visszahúzni.Mi lehet a baj?2013. márc. 24. 19:05
1/3 anonim válasza:
Ne is engedd, hogy letegye a fejét. A súlyát tartsa a hátsó lábakon, és amint ilyen helyre értek, fokozott előrehajtó segítség, ha kell, figyelmeztesd pálcával. A lehető legnagyobb tiszteletlenség, ha lefekszik veled együtt, és még rád is fekszik... Mivel többször eljátszotta már, lehet, hogy legközelebb némileg erősebben rá kell csapni pálcával. Semmiképp se hagyd neki.
2/3 anonim válasza:
Ne hagyd, rá, erőteljesen hajtsd előre. Egyszer velem is feküdt le ló, másodszor mikor láttam készülni a füle közé csaptam (ne félj ilyenkor már nem akarja lehajtani a fejét), majd a farára, utána nem volt kedve a fekvéshez. 1x kellett ezt eljátszani utána felhagyott ezzel a tiszteletlen viselkedéssel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd legközelebb így fogok tenni.És talán a ló is tanul belőle.
2013. márc. 26. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!