Betiltanák a lovak levágását az Unióban?
2013. márc. 20. 22:51
21/27 anonim válasza:
Most olvasom, hogy Donald kacsa és Dagobert bácsi rokonai lobbiznak az európai parlamentnél, hogy a kacsa nem tenyészállat, hanem társállat, hiszen Dagobert bácsi is elnök egy bankban. A Törpemalac kedvelők ligája betiltaná a sertéshúst, egyszerűen azért, mert a disznó egy nagyon intelligens lény, szöveteit emberi protéziseknél használják, egyre többen tartanak társállat házimalacot. A Húsvéti Nyulak véd- és dacszövetségének kiáltványa egyértelműen kimondja, hogy a nyúl az társállat, barát, az ünnep szimbóluma, nem ehető, nincs az evésnek természetes jogalapja. Ugyanez az álláspontja a reformátusok Isten bárányának is, egy magasztos vallási jelkép nem lehet menü tárgya szerintük... jó, jó, de mit fogunk enni emberek, ha a karalábék és paradicsomok is fellázadnak?
22/27 anonim válasza:
Igen, valóban, a ló évezredekig szolgált minket. És mégis hogy ? Az csak az egyik része, hogy a hátára ülünk meg terheket vontatunk vele. A másik, hogy megesszük. Főleg a háburúkban, amiknek a "dicsőségét" emlegettétek itt. Elég kevés ló kapta meg régen is a "végtisztességet".
Én vidéken nőttem fel és bizony azok a csirkék, disznók, tehenek voltak a játszótársaim, akiket később megettünk. Ez sosem zavart. A lóhúst is szeretem, bár szinte csillagászati az ára és alig lehet kapni, de attól még szeretem őket.
És még halkan megjegyzem, hogy egyes országokban a kutyát és a macskát is megeszik.
23/27 anonim válasza:
Utolsó: Lóhús = háború. Lóhúst akkor eszünk, ha már nincs más, és a fronton választani lehet, hogy megdöglünk, vagy feláldozzuk a lovat. Innen nézve a következő lépés, hogy a bajtársunkat is elfogyasztjuk.
24/27 anonim válasza:
R*hadt g*cik vagytok! Nem sajnáljátok a lovakat? Megnézel a you tube-on egy lóvágóhídon készült kép összeválogatást, és többet nem eszel semmilyen húst. Pl: vannak lovak, akiket csak úgy összeszednek, és levágják(ilyen volt az én lovam is, egy díjnyertes galopp ló!), 20 négyzetméteren kb15 ló van, egymáson állnak, rugdossák egymást, pár ló már rég ott rohad, mert nem adnak nekik enni-inni, ütik verik a lovakat, mielőtt levágják őket, hónapokig betegen minden ellátás(víz-kaja) nélkül vannak összezsúfolva, sok vágóhídon sokkolóval ölik meg a lovakat... Nézzetek megy 1 videót. Írd be, hogy lóvágóhíd...
25/27 anonim válasza:
Most komolyan mi a baj azzal ha sokkolják ezeket a "dögöket"? legalább gyorsan megdöglik. Sokkal jobb mintha addig vernék amíg el nem pusztul. Mellesleg a lóhús nagyon egészséges. Ha betiltják a levágásukat illegálisan oldjuk meg vagy addig tartjuk míg szépen lassan szenvedve meg nem döglik!
26/27 anonim válasza:
27/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!