Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Melyik lovardáról mit tudtok?...

Melyik lovardáról mit tudtok? (lent)

Figyelt kérdés
Több éve lovagolok de szeretnék egy közelebbi lovardába járni mert ahova most járok azt szeretem de nagyon messze van és az anyagiak miatt jobb lenne egy közelebbi lovarda... Ezért szeretném meg kérdezni hogy mit tudtok az Arany patkó lovardáról, a Hunkadombi lovasklubról és a Pasaréti Honvéd Lovardáról?

2013. márc. 20. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valóban nem olcsó hely az Aranypatkó, de szerintem az a hely nem Budapesten van, közvetlen busszal a városból. Óbuda elég "gazdag hely", a kapuban megálló busz külön pozitívum, meg az is, hogy Budapesten van. A környező városokban, falukban (Pilisvörösvár, Szentendre, Csömör) rengeteg jó lovarda van, fedelessel, szép rendezett hellyel akár már 40 000-től, de bent a városban, főleg 3. kerületben nincs ennél olcsóbb. (Összehasonlításképp a Pasarétiben 98000nek tudom, jó, hogy ott van fedeles, de mégis csak jelentős különbség)
2013. márc. 21. 20:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó,de csakazért mert Budapest...Arról nem is beszélve,hogy nem lesz attól olcsóbb a széna mert valaki pár km-el a Bp táblán kívül van.

Mindegy én nem vittem volna oda a lovamat.Annó én a hajógyári szigetre vittem(ugyanúgy Budapest HÉV-től 5 percre),ahol 100X kulturáltabbak voltak a körülmények,olcsóbban!Az sem tetszett Arany patkóban,hogy közvetlen az autóút mentén van,és még kerítés sincs...Véletlenül elszabadul a ló,ki az útra...Na és inkább nem folytatom...Szóval szerintem Bp vagy nem,ennyi pénzért igenis lehetne normális fedeles,meg normális boxok...

2013. márc. 21. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!