Melyik lovardáról mit tudtok? (lent)
A Pasaréti Honvéd Lovardában évekkel ezelőtt voltam egy alkalommal, egy nyílt napon, azóta biztosan nagyon sok minden változott, akkor még állásban volt sok ló.
Korrekt sportlovardának néz ki, sok versenyzőjük van, ott talán még lovagolni is tanítanak... :-)
Viszont a PHL pont nem a pénztárcabarát kategória, itt olvashatsz bővebben az áraikról:
Viszont ezek a számok talán megtérülnek az oktatás minőségében. El kell menni és ki kell próbálni.
Se aranypatkóról, se a honvédről nem hallottam túl sok jót. Aranypatkóban a lovak se voltak a leffényesebb állaptoban, honvéddel már nem emlékszem mi volt konkrétan a gond, valami az oktatással nem volt rendben.
Lehet azóta változott.
Csatlakozom. Az Aranypatkóban lovagolni is voltam és nagyon nem tetszett a hozzáállásukkal, megcsömörlöttek a lovak, az oktatók meg idegbetegek, mint ahogy a lovak is. Folytonos hangoskodás van, apró boxok és türelmetlen lovak. Voltam bértartásra is megnézni azt hiszem egy évre rá, mert bíztam... de kár volt. Engem zavar, hogy x lóra x/2-3 karám van, tehát a lovak fél napot sem töltenek karámban, főleg télen, meg ha eső van, mert ferde a karámok talaja.... szóval...
Hunkadombi... bértartás ügyben voltam... Nos, a bementünk, körbenéztünk, olyan, mint egy elhagyott laktanya. Nekem a hely sem tetszik, de a fogadtatás meg kritikán aluli volt, odamentünk, néztek mintha vágott lovat vittem volna a hátamon, majd elmondták a feltételeket, megnéztem a pályát, már tudtam, hogy nem megyek oda... végszó: "nyugodtan nézzünk körbe, menjünk be bárhova".... nah köszi... Az oktatást néztük, gyenge minőségű volt a lovakkal meg szerintem nem bánnak jól...
Aranypatkót nem ismerem(egyszer voltam ott amikor bértartó helyet kerestem,de kellőképp elborzadtam az áron a körülményekhez képest),a Honvédba vagy 10 éve jártam,A Hunkadombiba vagy 5-6.
Egy közös:Egyik helyen se tudtak megtanítani lovagolni(legalábbis akkor),osztály,aztán le vagy te sz@rva.Ha meg ninics saját lovad,hanem csak bérlovas vagy(mit én annó) akkor meg pláne.Néha odakurjantottak,hogy nyomd le a sarkad,és ennyiben kimerült az oktatás:-(
Budakalászon tudok egy nagyon jó oktatót :-)
Ha érdekel írj priviátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!