Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A patkósarok tulajdon képen...

A patkósarok tulajdon képen mire is kell? kik, hol, miért és hogyan használják?

Figyelt kérdés

2013. márc. 15. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Elvileg kisebb az esélye pl, hogy elcsúszol vele a jégen, de a legjobb, ha inkább nem lovagolsz jégen...

Úgy alapjáraton jobban tud vele a ló kapaszkodni elviekben, vagy szűk fordulókban nem csúszik ki olyan könnyedén a ló.

2013. márc. 15. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
valamint a bakpatás lovaknak is szokták feltenni
2013. márc. 15. 23:35
 3/4 flóra13 ***** válasza:
Én nem használtam ilyet, mivel mi nem nagyon lovagolunk aszfalton és nincsenek patkolva a lovak, de amikor erdélyben voltunk nyaralni egy vad kempingben ridegtartásban ott mászkáltak a lovak és azokon is ilyen volt es olyan helyeken vágtáztak fel, ahol én négykézláb alig tudtam volna fel mászni:-)
2013. márc. 17. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Sarkakat díjugratók használnak füves talajon. Olyan mint a focistáknak a stoplis cipő, nem csúszik el a fém patkójával a füvön, hanem megkapaszkodik benne a sarokkal. Egyre kevesebb füves pálya van, így egyre kevesebbet kell ilyet használni. Van aki sárban is használja, de annak nem sok értelmét látom.

Tulajdonképpen egy szó kép p, mondatot nagy betűvel kezdjük.

2013. márc. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!