Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
[link] nekem nagyon tetszik. Az anyja arab az apja painthorse ez szintén nagyon tetszik, mert rajongok az arab lovakért és westernezek. A leírás viszont kicsit furcsa róla.. bár lehet külföldi az eladó. Igazából kancát szeretnék, de azt nem találtam megfelelő árban.2013. márc. 12. 19:44
1/9 anonim válasza:
Szerintem inkább hívd fel az eladót. Telefonon vagy akár személyesen jobban el tudnál beszélgetni a paciról és a kérdéseidre rögtön választ is tudnál kapni.
2/9 Valletta válasza:
Nem külföldi az eladó, hanem kupec és eléggé hadilábon áll az írással. Kétszer is gondold meg, hogy pazarolsz-e időt arra, hogy személyesen is megnézd a lovat. Mivel nincsenek papírjai, mondhat bármit, de én személy szerint erősen kétlem, hogy ettől az USA import méntől lenne a csikó: [link]
Valószínűleg belovagolva nem nagyon van így háromévesen, remélhetőleg nem két évesen kezdték nyereg alatt dolgoztatni. Ha tetszik, faggasd ki, próbáld ki, alkudd le, de nagyon legyél résen.
3/9 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy külföldi, mert így hívják:Croimans Wendy
az apán én is csodálkoztam..
2013. márc. 12. 20:12
4/9 Valletta válasza:
Ja, akkor bocsánat! És sok sikert a lóhoz. Legyen az, aminek hirdetik.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2013. márc. 12. 20:40
6/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon korán lovagolhatták be (vagy törték, ki tudja), nekem a háta nem tetszik, épp emiatt aggódnék, a későbbiekben mennyire lesz lovagolható, eladja-e szépen a hátát, laza-e a munka alatt, vagy sem - ha a hátát beejti, az hosszútávon fájni fog neki, a hátfájdalmak pedig elég komoly dolgokat eredményezhetnek.
7/9 anonim válasza:
én csak azért hívnám fel,h mit hazudozik :D a kupecoktól még felkapott fed.mén is került ki így lehet még neki is igaziak a papírjai :D
8/9 anonim válasza:
Kupec ló, jelleg, nem is tiszta vérű és az ára szerintem ehhez képet horribilis.
Én kihagynám, nem tudom mennyire megbízható, még az írással is probléma van.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 13. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!