A vazelin használható valamire a lovaknál?
Figyelt kérdés
Jó valamire a vazelin?
esetleg a felszerelésre ?
2013. márc. 11. 20:42
2/8 Valletta válasza:
Fotózáshoz bekenheted vele az orrát és a szemkörnyékét. Militaryban pedig a ló szügyére, lábaira kenik, hogy jobban csússzon.
3/8 A kérdező kommentje:
A pata zsírt helyetesítheti ?
2013. márc. 11. 21:32
4/8 Valletta válasza:
Végülis, akár házi patazsírt is készíthetsz belőle, de ezt-azt még hozzá kell keverni.
6/8 anonim válasza:
Csüdsömörre NEM jó. De ha feltörted az oldalát sarkantyúval, vagy olyan a csizmád hogy az kidörzsölte, akkor ott bekenheted vazelinnel az oldalát és nem fogja tovább törni. Ezen kívül a csizma ápolására is jó, de én csak azt szoktam vele, kantárt nyerget nem szeretem. Biztos elmegy patazsírként is, de nem olyan drága a patazsír, és egyébként is sokkal jobb a pataolaj.
7/8 Emyke031 válasza:
Sömörre tényleg épp rossz. (-Azt fertőtleníteni, és leszárítani, ... kell, nem épp benedvesíteni még.)
8/8 anonim válasza:
Lovascuccokra (bőr) rákened kicsit rajtahagyod és letörlöd és fényes lesz... meg csizma, cipő.. én erre használom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!