Mi a különbség a műbőr és az igazi bőr nyereg között? A lónak melyik kényelmesebb? Egy műbőr nyereg kb mennyi ideig használható?
Nyereg vásárlás előtt állok és erősen gondolkozóba estem h műbőrt vagy igazi bőrt válasszak. Nem szeretnék túl sok pénzt rá költeni és eddig még soha nem volt tapasztalatom műbőr nyereggel. Az nyilván való h az igazi az időt állóbb, de nekem valahogy szimpatikusabb az ha olyan nyeregeben ülhetek/és olyan nyerget tehetek a lovamra/ aminek a huzatja korábban nem egy élőlényé volt. /ha érted h értem/
Szóval ki mit ajánl, melyik jobb és miért? ti melyiket választanátok a helyemben? a pacinak melyik jobb? stbstbstb...
köszönöm a válaszokat előre is!
Én mint "született" madár állatbarát és természetvédő" .
Már csak elvből , más élőlények halála árán nem öltözködök nem vásárolok olyan holmit . Mindenképpen a műbőr nyerget ajánlom ! Nekem a szputnyik Szovjet versenybicaj nyerge is az , mint a Simson S51 Enduro eredeti nyerge is az .Valamint a régi "retro" fémvázas műbőr foteleim és székeim is műbőr . Ellene vagyok a tömegközlekedésbe és másutt (várótermekbe , ügyfélszolgálati helyeket a szövetkárpit elburjánzásának a mosolygós , fényes műbőrök rovására ! TEHÁT MINDENKÉPP MŰBŐR !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!