Mit gondoltok erről a lóról?
Tudom, ezt a csikót már mutattam, de kíváncsi lennék ti milyen hibákat vesztek észre rajta. Elég gyatra élete volt mielőtt megvettem.
Ő egy egy éves csődör. Milyen ló lehet belőle? Nem, versenyezni nem szeretnék :) Milyen színű lesz szerintetek?
A hátulja gyengének tűnik. Csánk, csüd...
Kicsit mintha franciás lenne, de nincs róla jó kép elölről, pedig jó lenne látni mennyire szűk az eleje.
Ezek a beállítások nem igazán alkalmasak arra, hogy komolyabb megállapításokat tegyünk.
A színe már ilyen marad. Méretében nem látok nagy bajt, de képről nem lehet megmondani.
Nem tűnik nagyon szűknek, de a patájára figyelni kell. Bakpatásnak tűnik az nem szerencsés.
Máskor ha küllemi "bírálatot" szeretnél, akkor feltétlenül álló helyzetből készíts róla képet, úgy hogy teljes négy lábon áll és egyenesen tartja a fejét. Kell kép szemből, hátulról és természetesen két oldalról. Így mozgásban nem látni sokat, főleg így össze vissza. Ja és egyenes talajon álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!