Mit gondoltok erről a lóról?
Figyelt kérdés
Néha csak úgy végignézek az eladó lovakon, és most találtam egy egész kis helyeset: [link] Nem fogom megvenni, ez biztos, de azért érdekelne, hogy ennyiből mások mit gondolnak róla. Jót, rosszat.2013. febr. 24. 19:56
1/10 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a paci :) Sem jót, sem rosszat nem tudok mondani a hirdetés alapján.
2/10 anonim válasza:
Nekem az lenne bizonytalan, hogy 4 éves, és még be kéne lovagolni. A kiállása nem tűnik rossznak, talán ami gyanús, hogy egy része akhal, de mi a többi...
3/10 anonim válasza:
Ők az ópusztaszeri ahal-ménesben van.Az anya is ott tenyésztett ló.A tenyésztő hírdeti.
4/10 anonim válasza:
Utolsó: akkor viszont teljesen rendben van valószínűleg, ezt nem néztem :)
5/10 anonim válasza:
Engem különösebben nem fogott meg. A fara nem tetszik, nagyon rövid és csapott.
Szívesen megnéztem volna a szüleit, mert ha jól értem az ópusztaszeri akhal ménesből való, de a mén csak kölcsön volt, egy kis fotó van róla, a kancáról meg semmi.
6/10 anonim válasza:
A felepetese nem 5 csillagos de hobbilonak megfelel ha nem akarsz versenyezni.Jo lenne latni egy kepet arrol amikor mozog.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem lenne alacsony? 173 vagyok.
2013. febr. 25. 14:22
8/10 anonim válasza:
Még növésben van, tehát ezt nehéz lenne már most megmondani, meg kell nézni a szüleit, mekkorára nőttek.
9/10 FannaL válasza:
Haha, ha jól gondolom akkor Cseppentő Attiláék féle lóról beszélünk. Jártam már arra, nincs belovagolva de nem is bántják a lovakat, elvileg rosszat sem csinálhatnak velük. Hatalmas terület, gyönyörű ménes(ek). Engem megfogott ez a ló mint színre is és felépítésileg is, látszik rajta az Akhal-tekini dolog és a csapott farral még ugratni is lehet.( Ha arra felé jársz akkor mindenféleképpen próbáld ki az egyedi nyergüket is. ;) )
10/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem annyi lehet esetleg, hogy még képzés alatt áll, így kezdő lovasoknak nem való, csak már tapasztalt gazdiknak, az viszont nagyon jó pont, hogy herélt és így nyugodtabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!