Szerintetek tényleg lehetne úgy idomítani mint a heartland-ben?
Vagyis hogy még egy taslit sem adnak a lovaknak?
Hogy még a hangsúlyukat sem emelik meg a lovakkal?
Vagy ez csak egy mese ?
hogy oda jön a ló csak úgy magától stb......?
A hierarchiai rangsort le kell fektetni. Mindig. A lovak is lefektetik egymás közt, olyan nincs, hogy jön, és magától meghunyászkodik és behízelgi magát, és soha nem is próbál le, hanem csak könyörög, hogy szolgálhasson és követhessen.
Két ló ha összetalálkozik, a mentalitásuk lehet, hogy harc nélkül eldönti a kérdést, de gyakran van vitás kérdés, és olyankor egymással sem finomkodnak. Persze, hogy nem kell véresre verni a lovat, én se tettem soha.
A többi csak cukormáz.
Én csak annyit mondtam, hogy az alappillére ez lenne. Akiknél felmerülhet, hogy működhet. Én is szeretem a lovakat, de ha megérdemlik odacsapok a pálcával, különben könnyen a fejünkre nőnek. Szerintem egy tökéletes összhang alapkövetelménye, hogy a célunk ugyanaz legyen a lóval. Amikor a lovasok a ló farára csapnak, nem biztos, hogy az a büntetés, hanem a jó útra való terelés. Nem?
B
Nem tudom.Én sem hiszem nagyon hogy lehet így idomítani,de
Nagyon jó lenne :-)
utálom hogyha fegyelmeznem kell a lovat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!