Van olyan lovasfarm Magyarországon, mint amilyen a Heartland-ben a farm?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy olyan, ahol a lovak lelkivilágával foglalkoznak és természetes gyógymódokat használnak és NEM szerveznek táborokat meg egyéb lovasoktatásokat.2012. okt. 18. 13:32
3/8 anonim válasza:
Haver, mi a fenért jó neked a temérszetes gyógymód? Elárulom, az én lovam mesterséges gyógyszerek nélkül már vak lenne, ráadásul nagy fájdalmak között vakult volna meg. Szóval nem kéne úgy lekicsinyelni a modern állatorvoslást!
4/8 anonim válasza:
Senki nem szólt egy rossz szót se a modern állatorvoslásra...
Lópszichológia, ha úgy tetszik.
Megvan a helye a természetes gyógymódoknak is, jó lenne, ha az állatorvosok ezeket is ismernék, a modern módszerek mellett érdemes lehet használni kiegészítésnek.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Egyébként nem szóltam le. Nem vagyok ellen, sőt egyetértek veled, én csak azért kérdeztem, mert szeretném megtanulni, mert ha valami megoldható természetes módon is, akkor jobb úgy. :)
2012. okt. 19. 11:46
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező.Laura vagyok, igaz nincs farmom hanem egy lovardánál lovagolok és oda szoktak hébe-hóba lovakat hozni akikről már lemondtak a tulajdonosaik én pedig segíteni próbálok rajtuk.Lehet hogy nem hallottál rólam de én szoktam ilyesmivel foglalkozni.Úgy gondoltam hogy nemsokára egy oldalt is csinálok malyd. Csak még az oldal nevén gondolkodok.
7/8 anonim válasza:
Én úgy tudom Zirc-en van egy ilyen hely, de lehet hogy ott oktatással is foglalkoznak (ebben most nem vagyok biztos). A lovarda neve most nem jut eszembe, de utánanézek.
8/8 anonim válasza:
Én ilyen módszerekkel gyógyítom a lovam!:) ha érdekel írj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!