Tetszik nektek ez a ló? (Kép)
Figyelt kérdés
Vélemény? :)2013. márc. 10. 19:23
11/35 A kérdező kommentje:
Amúgy valaki kérdezte a fajtáját,:holsteini
2013. márc. 10. 20:28
12/35 anonim válasza:
Túl tökéletes. Szépen izmolt nagy szép. Valszeg nyereg alatt is pöpec. Ahogy így ránézek az az első szó ami az eszembe jut, hogy unalmas. Semmi fantázia nincs már benne.
13/35 anonim válasza:
Ha most azt mondom, hogy tetszetős küllemű paci, akkor megveszed? Ha meg azt, hogy csúnya, akkor nem?
Szerintem fontosabb, mit tud, milyen a természete, mire kell neked, alkalmas-e arra, amire szeretnéd és mennyi az ára.
De küllemre nem rossz. :-)
14/35 A kérdező kommentje:
Nincs annyi pénzem, hogy megvegyem sajnos :) De egy ugyanilyen küllemű lovat keresek égen-földön. Csak elgondolkodtatott a sok negatív vélemény. (habár a családunkban a Percheron ló a favorit, lehet ez a magyarázat arra, hogy a sportosabb lovakra már fújolnak a szüleim :D )
2013. márc. 10. 20:45
15/35 anonim válasza:
Hogyé' aggyák ezt az állatot? :D De amúgy nekem nagyon tetszik, szép a nyaka, ajaj, nekem is kell, verekedjünk meg érte :D De viccet félre tolva, mennyibe kerül? Nem mintha lenne 20 forintom is rá:)
16/35 anonim válasza:
Az ilyen kiállású, küllemű lovak mindig iszonyat drágák. Én mondjuk egy lesoványodott, alig izmolt kis valamit vettem meg, fél év alatt jó kiállású, szép küllemű lovat faragtam belőle - megfelelő takarmányozás és megfelelő munka... Csak persze olyan lepukkant állapotukban kell egy kis "fantázia" meglátni bennük a szépséget, és azt, hogy mi is lakik bennük, mivé lehet "faragni" őket kis energiával.
17/35 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét ár írva hozzá, email-ben kaptam a tulajtól egy listát az eladó lovairól, de őt eddig elért sporteredményei alapján min 800.ezer Ftra saccolom kb.
Én kb ennek felét tudom lóra áldozni most hirtelen. :(
2013. márc. 10. 21:12
18/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, ilyenben már nekem is volt részem. Megvettem egy tönkrement férfitől egy öreg gebe ex-versenylovat és paripát faragtam belőle. :D Mindjárt keresek képet róla
2013. márc. 10. 21:15
19/35 A kérdező kommentje:
2013. márc. 10. 21:21
20/35 Valletta válasza:
Szép munka! Nyereg alatti fotód is van róla?
A holsteini meg szerintem több lesz 800-nál, főleg ha sporteredményei is vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!