Mi a véleményatek a Gazsó tanyáról, Kurucz lovardáról és a Tétényi Dunapart Lovardáról?
Figyelt kérdés
Mit tudtok róluk? Ár? Oktatás? Közösség?
De ha más lovardát aajánlotok, azt is sszívesen veszem... Szeretnék terepre járni és legfőképpen élvezni a lovaglást. (nem kezdő vagyok:))
Budapest közelében
2013. márc. 5. 16:17
11/15 anonim válasza:
Hogy hogy BL? Akkor most lovardát is keresel?
12/15 Valletta válasza:
Tudtommal ott kizárólag western képzés folyik, méghozzá igen komoly. Valaki írta, hogy 5000 egy óra. Nem a "kimegyünk terepre lötyögni egy kicsit" típusú hely.
13/15 anonim válasza:
"A létesítmény díjugratók, díjlovasok, western lovasok és minden ló barát rendelkezésére áll.
díjlovagló pálya: 60 x 30 m, homokos
díjugrató pálya: 60 x 30 m, homokos"
Szerintem van itt minden ami szem szájnak ingere, azonban fura nekem az 55e-s bértartás.
14/15 Valletta válasza:
Az a BL farm ez a BL farm? [link]
15/15 anonim válasza:
Aham. Szerintem ugyanarról beszélünk :D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!