Nos, elég elavult ez a vélemény. Elkezdtem oda járni, mert közelebb van. Az oktatók KEDVESEK, egyik sem alkesz. A lovak aranyosak, némelyik lusta, de SEMMIKÉPPEN SEM GEBE. A takarmányt megnézhetitek, jó minőségű, nem beszélve arról, hogy a lovak folyamatosan legeltetve vannak.
Az oktatás színvonala pedig nagyon jó, mert ahova előtte jártam, ott mindenki mindig sietett és csak túl akart lenni a napon. Itt nyugi van, csak rád figyelnek, mindezt fele annyi pénzért, mint máshol Budapesten, ráadásul még a központhoz is közel van.
Ha 10 pontos skálán osztályoznám csak azért kapna 8-at, mert a tereplovaglás még nem volt alkalmam kipróbálni. De szerintem ez egy 10-es.
Gyakorlatilag túl szép, hogy igaz legyen. :)
Én körülbelül akkor kezdtem a Nyihardában lovagolni, amikor kikerült ez a kérdés. Azóta rengeteg változáson ment keresztül a lovarda, a személyzet, szinte évente kerülnek új iskolalovak is a lovardába.
Budapest legjobb lovardájnak tartom!:) 5 lovardát is megjártam már, de ezt tartom a legjobban felszereltnek. Igaz, lehetne kicsit tisztább is, de a kedves személyzet, az aranyos lovak kárpótolnak. De ez nem is jó megfogalmazás, mert nincs miért kárpótolni az embert :D Ár-érték szempontjából is kitűnő lovarda, nem a legolcsóbb, de így is nagyon olcsó Budapesthez képest. (az akadémia lovarda már 5 évvel ezelőtt is 6000 ft-ot kért el 1 óráért, itt pedig 4000 ft 1 óra) Ha úgy jelentkezel be, akkor akár egyedül is kivisznek oktatni, így pedig egy magánórát kapsz ugyanúgy 4000 forintért :D
Én nagyon ajánlom a Nyihardát bárkinek, aki tervez lovagolni tanulni, vagy lovardát váltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!