Mi a véleményetek erről a paciról?
A barátnőm szeretne venni egy lovat, lehetőleg pej lovat, segítek neki keresgetni lovakat, találtam egyet, meg szeretném kérdezni a véleményeteket is
Csak hobbira kell, nem versenyezni
Egyetértek az előzővel. Nem színt, és nem fajtát, hanem egyedet választunk! Én például élek-halok a szíjalt hátú zsufafakó lovakért, szóval egyértelmű, hogy vettem egy sárgát, de még csak, hogy meg se néztem egy fakót se... Mert akkor épp nem találtam olyat, ami más szempontból is megfelelt volna.
Ez a ló nagyon jó lovast igényel, pörgős, menős ló, legalábbis leírás alapján, és igényli a mindennapos átmozgatást. Kezdőnek, vagy első lónak én ezt nem ajánlanám semmiképpen, ráadásul nem írja, hogy van-e körmölve, oltva, bár a leírás alapján zt feltételezem.
Rossz szokásairól se ír nagyon, csak, hogy nem rúg, nem harap (lehet kehes, karórágó, levegőnyelő is...), illetve nekem nagyon hiányzik, hogy nincs róla kép, amin ülnének rajta. Futószáron jól megy, remek, az semmi. Az én lovamat az előző tulajdonosa így vette meg, futószáron látta, minden, szépen megy, állítólag be van lovagolva, rossz idő volt, nem ült fel, csak hozta. Otthon felült, és a ló csak "tolatni" tudott, igyekezett kifarolni alóla, teljesen a nulláról kellett kezdenie, és neki belovagolnia a lovat. Elhiszem, hogy itt nem erről van szó, de azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!