Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Honnan tudok ilyen orrféket...

Honnan tudok ilyen orrféket venni és mire is szolgál ez konkrétan?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 28. 19:46
1 2 3
 11/21 Valletta ***** válasza:

[link]

:)

2013. febr. 28. 22:25
 12/21 A kérdező kommentje:
Sosem találtam volna meg.. Nagyon szépen köszönöm!
2013. febr. 28. 22:33
 13/21 A kérdező kommentje:

Klp-nél is kapható:

[link]

Ezt eddig nem is tudtam ;)...

2013. febr. 28. 23:02
 14/21 Valletta ***** válasza:

Ennyit arról, hogy nem kapni. :)

Egyébként nem gondolod, hogy ez kidörzsöli a ló orrát? A kisorrszíj legalábbis - szerintem.

2013. febr. 28. 23:06
 15/21 anonim ***** válasza:

Én hanyagolnám ezt. Ez megint a "könnyebbik út", amit piszkosul szeretnek tőlünk nyugatra alkalmazni (lásd mikmar zabla). Ők is max versenyre használják ezt az orrszíjat és nem a mindennapi edzésben, különben csak felerősíti a problémát.

Mivel durvább kötél, ezért huzamosan használva tuti feltöri. Én inkább többet idomítanék a helyedben és bőr orrszíjat használnék.

2013. febr. 28. 23:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, rengeteg idomító munka, kis terep, és menni fog ez mindenféle feszítőzabla, meg kötél-orrfék nélkül is, az én lovam is csillagvizsgáló üzemmódban közlekedett lovassal mikor elhoztam az előző tulajtól, pár hét alatt meg már teljesen széthullott, ha nem találta a támaszkodást...
2013. márc. 1. 17:39
 17/21 A kérdező kommentje:

Én sem gondoltam hogy minden napos használatra teszem rá :D...

Amúgy lehet kapni olyan szőrmét ami kívül nem szőrös csak belül, vagyis ilyen csatolós... láttam már ilyen orrfékkel azt használták, vagy semmit.. nem hiszem hogy kidörzsölné

2013. márc. 3. 16:05
 18/21 Valletta ***** válasza:

Erre szőrmét rakni semmi értelme, pont az a lényeg, hogy vékony és kötél.

Egyébként meg had próbálja ki a kérdező, ha szeretné, nem a világvége ilyet feltenni a lóra, és azért annyira nem brutális, hogy helyettesítse a képzést, csak egy kis segítség egy menős, keményebb lóhoz.

2013. márc. 3. 17:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem dörzsöli ki az orrát ha nem úgy rakod rá mint egy vadállat. Olyan nagyon okos itt mindenki magyarázzátok már el az összes nagy lovasnak a kis összeesküvés elméleteteket valószínűleg azért raknak föl ilyet mert nem tudnak idomítani nem? Erősebb így a zabla, van olyan ló amelyik versenyen elkattan, és erősebb megoldásokhoz kell folyamodni. Szerintem ha akarsz ilyet akkor lovasboltban vegyél, ha csináltatod nem biztos hogy olyan lesz mint amit hozzáértők készítenek. Kedves "ez csak egy kötél" neked pedig annyit tudok mondani hogy a kengyel csak egy vas, és az egész kantár csak egy bőr. Akkor te kézműveskedj magadnak az biztos nem fog kárt tenni a lóban.
2013. márc. 4. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:
*Zabla csak egy vas... bár a kengyel is többnyire.
2013. márc. 4. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!