Honnan tudok ilyen orrféket venni és mire is szolgál ez konkrétan?
Ennyit arról, hogy nem kapni. :)
Egyébként nem gondolod, hogy ez kidörzsöli a ló orrát? A kisorrszíj legalábbis - szerintem.
Én hanyagolnám ezt. Ez megint a "könnyebbik út", amit piszkosul szeretnek tőlünk nyugatra alkalmazni (lásd mikmar zabla). Ők is max versenyre használják ezt az orrszíjat és nem a mindennapi edzésben, különben csak felerősíti a problémát.
Mivel durvább kötél, ezért huzamosan használva tuti feltöri. Én inkább többet idomítanék a helyedben és bőr orrszíjat használnék.
Én sem gondoltam hogy minden napos használatra teszem rá :D...
Amúgy lehet kapni olyan szőrmét ami kívül nem szőrös csak belül, vagyis ilyen csatolós... láttam már ilyen orrfékkel azt használták, vagy semmit.. nem hiszem hogy kidörzsölné
Erre szőrmét rakni semmi értelme, pont az a lényeg, hogy vékony és kötél.
Egyébként meg had próbálja ki a kérdező, ha szeretné, nem a világvége ilyet feltenni a lóra, és azért annyira nem brutális, hogy helyettesítse a képzést, csak egy kis segítség egy menős, keményebb lóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!