Honnan tudok ilyen orrféket venni és mire is szolgál ez konkrétan?
Ez egy hannoveri orrszíj, arra jó, hogy nem engedi tátogni a lovat, illetve stabilizálja a zabla helyzetét is.
Bármilyen lovasboltban tudsz venni, de hogy pontosan ilyet hol, azt nem tudom (és szerintem csúnya is, mert ez a köteles téma egyáltalán nem illik egy angol kantárhoz).
Első: Azzal tisztába vagyok hogy ez egy hannoveri orrfék és mi a funkciója! De ki mondta hogy én használni akarom?? És minek szólsz be? Tipikusan egy .... kötekedős ember vagy, ilyenre NEM vagyok kíváncsi. Látom tisztába vagy a dolgokkal..
Többiek: Köszönöm de akkor rosszul kérdeztem.. Igen annak a "köteles" részére vagyok kíváncsi mert a hannoveri orrzós részt tudom, hogy az lenne de pl. azt hiszem ugyanilyet láttam Whitakeréknél is, és kíváncsivá tett mi lehet ez. Az tök mindegy illik e vagy nem csak hogy mi az értelme, nem tudtam rájönni, de megpróbálok rákeresni, hátha találok akár egy angol hlapot róla vagy valami eladó t..
Nem ilyet láttál? Ezt az ő nevével fémjelzett cuccok között találtam.
Fhú épp most néztem ezt a hlapot de nem volt kedvem már végig nézni! igen igen ilyesmi, amúgy énis találtam egy másikat épp most: [link]
Azért szerintem kinézetre sem rossz :) Kár hogy Mo-n nem kapható :) De aki tud hozatni valahonnan írjon nekem privátot vevő lennék rá :)
Ez egy sima kötél, biztosan meg lehet házilag is oldani, nehogy már külföldről rendelj kötelet. :)
Közben utánanéztem, hogy mire jó. Azt írják, hogy keményebb lovaknál használatos, mert durvább a felülete, mint a bőré (főleg ha jól rá is feszítenek, gondolom én).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!