Lovasbolt, de merre?
Szerbiában hol van lovasbolt?
Nem szeretnék rögtön magyarba ugrani, azért mert elszakad a kötőfékem, vagy a száram(igaz azt vezetőkötéllel megoldom) kengyelszíj, ... Hiába ha van is tartalék,de akkor is. Akik Szerbiában élnek azok tudják, hogy milyen!
És merre van lovasbolt? (ha van)
Szia!
Sajnos Szerbián belül nem tudok segíteni. Tudom, hogy írtad, hogy nem feltétlenül szeretnél Magyarországra utazni, de ha a határ mentén élsz Szegeden találsz lovasboltokat. Vagy még esetleg ami határhoz közel van az Baja.
Koszi. Igaz van tartalek felszerelesem is, de ha peldaul mind a ketot tropara szedi egy nap allatt (volt olyan pedig 15ezer forint horze kantarom van, meg 400ezerert nyergem,de a lovam marcsak ilyen) akkor van az hogy na akkor induljunk magyarorszagra.
Sajnalatos modon nem a hataron lakok. Kivancsi vagyok hogy a tobbiek hogy tudjak a szerb lovasboltokat (ha vannak)
Meg egyszer koszi!
De a tobbiek se uljonek a fulukon!
Koszi, de nyugodtabb lennek ha lenne a szerb foldeken lovasbolt( vagyis hogy hol van)
Ma is atkellett mennunk szegedre, mert tonkre ment a hevederem, a masikat meg nehany napja hasznalom es valahogy elragta. A nyereg rajta volt . Berohantam a hazba a zsebkendomert, a telwfonomert es mire kiertem. Igaz kilovagoltam egy orat szoren de aztan rohantunk szegedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!