Mi a véleményetek Avulon és Premiere márkákról? (link)
Figyelt kérdés
Nyerget szeretnék venni (ézékeny hátú lónak), a Derby Lovasboltban néztem az alábbi 2 nyerget:
Nektek van tapasztalatotok valamelyik márkával? Én még nem hallottam róluk, a nyergek jónak tűntek, de kicsit gyanús az alacsony áruk miatt. :)
2013. febr. 7. 14:50
1/1 anonim válasza:
Ez ennyiért nem más, mint szemét. Pár évet lehet hogy kibír, de ha utána újat kell venned akkor máris 70 ezer forint körül jársz, vagyis ha hosszú távra tervezel, jobban megéri minőségi nyeregbe beruházni. Ha csak 40 ezeret tudsz rászánni is jobban jársz egy jól kiült használt nyereggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!