Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Valyon mit akart?

Valyon mit akart?

Figyelt kérdés
Van nálunk egy nemrég herélt tíz év körüli félvér nóniusz. Pandinak hívják. Boxos tartásban van, de csak este kerül be. Ilyenkor kint van a kifutóban. Bebújtam a kerítésen, hogy üdvözöljem a csikót, Bárót, akit nagyon szeretek. Pandi egyfolytában követett, bárhova mentem, de nem annyira szerette, ha babusgatom, csak annyit vettem észre, hogy szeret ott lenni. Csak úgy állt és nagyon elégedett volt:) Kicsit félek tőle, mert ő a legdominánsabb ló, nem tudtam miért követ. Mikor viszont kibújtam és kívűlről nyújtottam neki a kezemet, rá sem hederített. Valyon mi volt ennek az oka?

2013. febr. 17. 16:22
 1/2 A kérdező kommentje:
*vajon
2013. febr. 17. 16:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ennek több oka is lehetett, szerintem nincs okod félni tőle mindenesetre, hiszen nem lépett fel agresszíven. A legelőn általában a domináns lovat követik amúgy, tehát lehet szó simán arról, hogy elfogadott, mint felette állót, de arról is, hogy valami finomat várt volna tőled, bármi...
2013. febr. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!