Milyen anyag? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm látott külföldön olyan karámot, aminek a talaja zuhogó esőben sem volt mocsaras, hanem kicsit megkeményedett. (sötétszürke homokszerű)2013. febr. 5. 14:18
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, most tudtam meg, hogy mi volt az. Atracit pici gömbökre darálva egy kis homokkal keverve. Sajnos ilyen nincs Magyarországon :(
2013. febr. 5. 17:19
3/7 anonim válasza:
Biztos lehet rendelni, csak gondolom rettentően drága... mi magyarok a sárban eddzük a lovaink lábát. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, azt olvastam, hogy ez eleve nem egy olcsó dolog, hát még a szállítás... Éppen ez lenne a célom, hogy a karám ne legyen saras esőben sem :)
2013. febr. 5. 20:02
5/7 anonim válasza:
Ásd ki vagy 50cm mélyen a talajt. Alulra kő, rá fenyőháncs vagy szőlővessző, erre mehet a homok. Elvezeti a vizet, nem fog csúszni, nem lesz saras. Mivel akármilyen talajra nekünk sem futja, ezt a tippet kaptam, valami ilyesmit szeretnénk mi is.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, igen a faháncsig eljutottunk már, de ahomok.. Csak a szállítás lenne kb 15-20 000, mert ahol lakunk, ott nem homokos, hanem köves a talaj és messziről kéne hozati:S
2013. febr. 6. 14:52
7/7 anonim válasza:
Hát az úgy nehéz ügy... :-( Nincs jobb tippem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!