Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Az istállófáslit/lábmelegítőt...

Az istállófáslit/lábmelegítőt mikor kell felrakni a lóra?

Figyelt kérdés
Mármint hogy milyen napszakban, vagy mindig legyen rajta ha boxban áll? Pl ha egész héten ki se megy akkor rajta lehet egész héten?
2013. febr. 3. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egész héten a boxban áll a szerencsétlen rokkant lábú lovad, aztán még te panaszkodsz, hogy folyton lesérül? Nos, neked köszönheti, más hozzáfűznivalóm nincs a témához.
2013. febr. 5. 09:55
 12/15 A kérdező kommentje:
nem itthon van hanem 20 km-rel arrébb nem tudok minden nap járkálni 4ig iskolában vagyok.... de látom ti mindent a legtökéletesebben csináltok a lovatokkal és kezdő korotokban is mindent úgy csináltatok. "szerencsétlen rokkant lábú lovad" hát sajnálom de kb 3 hónapja az enyém és az utóbbi évek rámentek a lábára mert nagyon sokat versenyzett szóval én abszolút nem tehetek erről szerintem mert akkor még semmi beleszólásom nem volt hozzá... de persze én vagyok a hibás, miért ne, na de én itt se vagyok mostmár erre nem vagyok többet kíváncsi
2013. febr. 5. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
És nincs vele lovász, hogy kiengedje, megetesse, kitrágyázzon, vagy mi? Inkább rajtahagynád a fáslit egy hétig... komolyan, az eszem megáll.
2013. febr. 5. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Először is: nekem senki ne mondja, hogy suli mellett nem lehet naponta kimenni a lóhoz! Ha lovad van, felelősséged is van! 20km nem a világ vége...

A másik: ha bértartásban van, akkor fizetsz érte. Ha fizetsz, akkor lehetnek elvárásaid. Ha nem csinálják normálisan a dolgukat, lehet máshová menni. Ennyi.

2013. febr. 5. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Fúha nem olvastam végig. Egy korábbi kommentre válaszolok amit nekem szántál gondolom. Szóval igen. Minden lovaglás után le kell mosni a ló lábát, abba nem hal bele és még jót is tesz az egyébként felhevült izmoknak és inaknak.
2013. febr. 5. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!