Mexikói kantárhoz szügyelő + martingál?
Értem köszi! :) Azért kérdeztem, mert van egy rakás ismerősöm akiknek a lovaik nem is látszanak rendesen a sok felszereléstől, ráadásul összhatásában nem is szép sok szerintem. Mi még szerencsére elég egyszerűen nézünk, és mexikói orrszíj eléggé más, mert már eleve feltűnő, hogy más és nem tudom, hogy úgy már nem lesz-e sok. Jó lehet, hogy egy kicsit talán túlzok, hogy pucos lesz, de egyik ismerősöm pl. hackamore, pessoa szügyelő (nem ez az egyszerű fajta), martingál és ausztrál nyereg. Szerintem nevetségesen néz ki és nem akarok én is így kinézni.
Szóval remélem érted, mert eddig te vagy az első normális válaszoló és nagyon köszönöm! :)
itt van kép a szügyelő és mexikói kantárról versenyen.Ha nem az angol és western stílust ötvözöd akkor túl sok nem lehet.Persze ha szügyelős martinglálhoz,pl raksz még kikötőt vagy más segéd szárat na az már sok :D
De miért az a kérdés, hogyan néz ki?
Ha szükség van szügyelőre, mert nem fekszik jól a nyereg, hátracsúszik, akkor tedd fel. Ha szár felett megy a ló és nincs semmi kedved a korrigáláshoz, akkor tedd fel a martingált. Ezeket a felszereléseket nem vizuális élményként használja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!