Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek tarthatnék lovat?

Miki 2000 kérdése:

Szerintetek tarthatnék lovat?

Figyelt kérdés
A karám olyan 10x10-es a box az pedig olyan 3x4-es,legelő nincs,havi 30 000ft-ból kijön a lótartás?időm van rá reggel 6-kor felkelnék meg etetném stb.elmegyek suliba. A suliból jövök 1-kor adok neki ennit lovagolok,letisztitom kitakarítok neki,este megint megetetem és becsukom.apukám 100 000-ret keres anyukám szintén ennyit.Igy megengedhenék magamnak egy lóvat?

2013. jan. 25. 17:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok és a legelő még is meg lenne neki egy fél hektáron van és amitöl még fiatal vagyok nem biztos hogy tapasztalan is igen igazad van tényleg az vagyok de neked több 100 embert tudnék mondani aki kb olyan idös mint én és profin lovagol versenyekrejár stb.egyébként mindenkitöl KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.
2013. jan. 29. 20:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Az én lovam karámja 30x50-es még ez is kicsi neki.A jegyeim kicsit rosszabbak mint a ló elott de ezt megoldom plussz tanulassal.A box legalabb 4x6-os legyen hogy tudjon maszkalni.En ugy hogy a takarmanybol a legolcsobbat is kerem 50.000-bol jovok ki / 1,5 ho

Jol gondold meg!

2013. jan. 31. 21:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Utólsó, hol tartod a lovadat, hogy legolcsóbban 50 ezerből jössz ki? Ez baromi drága. Egy nagybála lucerna 10 ezer nálunk, egy nagybála széna 6 ezer. Ha még veszel hozzá egy zsák zabot, korpát, kukoricát (nem tudom, milyen abrakot etetsz) akkor is 25-be bele kell hogy férjen.

Ha viszonylag kicsi helye van a lónak - mármint a karám kicsi - az nem baj, ha egyébként naponta tisztességgel mozgatva van. De egy lónak nem jó egyedül, tehát mindenképp két lóban kell gondolkodni. Vagy úgy, hogy kettőt vesz a kérdező, vagy úgy, hogy összefog valakivel és közösen tartják őket egy helyen.

2013. febr. 1. 06:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, lucerna lónak nem való.
2013. febr. 3. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, dehogyisnem! Már miért ne lenne való a lónak lucerna??? Pfff...
2013. febr. 3. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:

elirtam na

a kaja kiegeszitokkel 20000 draga a szena mmeg minden mas is es meg 10000 a boxberles 10.000a patkolas 1 evre igy jovok ki 40.000 bol

2013. febr. 3. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!