MIért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Ma vittem egy lovat terepre, velem volt az edzőm is. Körülbelül két órát mentünk az erdőben, sűrűn vágtáztunk. Mikor visszaértünk, bevittem a lovat a boxába, de nem kötöttem ki, hogy így le tudjam csutakolni. Elkezdett forgolódni, ment jobbra, balra, alig tudtam megfogni rendesen, nem hogy csutakolni. A végén már a lábamra is rálépett. Biztosan nem az volt a baj, hogy túl sok az energiája. Vehetem azt tiszteletlenségnek a ló részéről, hogy rámlépett és nem igazán engedte, hogy lecsutakoljam ? (Nem a saját boxa volt, csak ideiglenesen volt benne, vajon kíváncsi volt?)2013. jan. 20. 21:53
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg hemperegni akart (kiadós munka után, főleg ha a ló csatakos is lesz, akkor szeretnek meghemperegni a friss szalmában), és te ezt érthetted félre. :)
Az viszont már tiszteletlenség valóban ha rálép a lábadra, ilyenkor erőteljesen rá kell szólni és ellökni, odacsapni neki. De ha máskor nem lépett rá, csak most, akkor nézd el, ha máskor le akar feküdni (így forgolódik egy helyben) akkor ne zavard, és nem fog rád lépni. :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2013. jan. 20. 22:31
3/5 anonim válasza:
Én 10 éve lovagolok az én lovam 1 hónapot pihent és miután vissza jött más boxba került a lovak feszengnek új környezetben te se szereted,ha sokáig alszol,eszel,iszol tehát élsz egy helyen majd hopp más hova kerülsz vagy le akart feküdni meg hemperegni vagy ideges volt ilyenkor jutalommal szeretettel tudod meg nyugtatni vagy ki mész és 5 perc múlva vissza mész és meg látod,hogy mi sül ki belőle
4/5 A kérdező kommentje:
végre írt más is :) szokott néha abban a boxban is lenni, és csak 5 percre raktam be :|
2013. jan. 23. 19:28
5/5 anonim válasza:
nem lehet hogy szomjas volt? 2 óra az hosszú idő meg ha sokat mentetek akkor lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!