Késő elkezdeni a lovaglást?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és szeretnék elkezdeni lovagolni. Csak hobbi szinten lovagolhatok, vagy még arra is van esély, hogy sportszerűen vagy kisebb veresenyeken induljak? Vagy túl öreg vagyok ehhez? És sok pénzbe kerül mindez, ha sportszerűen űzöm? Milyen lovardát ajánlotok (barátságos lovak, rendes emberek)? Ti hol lovagoltok?2013. jan. 20. 16:56
11/14 anonim válasza:
A magán oktató természetesen egyénileg oktat. Lovardákban van osztály lovaglás, illetve néhol lehet kérni magán órát is de nem mindenhol! Sőt a legtöbb helyen nem is.
12/14 A kérdező kommentje:
Ezt már én is hallottam. :( Olyan furcsa számomra, hogy ott ilyen emberek vannak.
2013. jan. 20. 18:44
13/14 anonim válasza:
Volt olyan díjugrató világbajnok, most nem ugrik be a neve, aki a húszas éveiben kezdett lovagolni. :-)
Soha nem késő. :-)
14/14 A kérdező kommentje:
De jó, ennek örülök, mert szívesen vennék majd részt versenyeken, csak hát ahhoz, hogy jól is szerepeljek, nagyon sok munka, idő és pénz szükséges. De az alapokat mindenképp el szeretném sajátítani, még ha nem is indulok profi versenyeken. :)
2013. jan. 22. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!