Ti hogy csinált (att) ok magatokról jó lovaglós/lósimogatós képet?
Figyelt kérdés
Szeretnék jó lovas képeket. Nem saját lovam van, úgyhogy annyira nem rugalmas a dolok, lovardába járok. Nem is vagyok még valami ügyes, vágtát tanulom. (: Unokatesóm próbált telefonnal fényképezni, de tök homályos lett néhány. Ti hogy oldjátok meg? (Azt mg nem szeretném, ha a pálya közepére bejönne valaki fényképezni... ): )2013. jan. 14. 18:32
1/7 anonim válasza:
Odahívok valakit fényképezőgéppel. Más lehetőség nincs. Max ha tudsz osztódni, mert akkor az egyik feled lovagol, a másik meg fényképez :)
2/7 anonim válasza:
Na pedig ez úgy működik, hogy ott egy fotós, lehetőleg egy komolyabb géppel. Mobillal soha nem fosz jó képet csinálni. De mondjuk van egy trükk: folyamatosan kell csinálni a képeket bármiféle gonolkodás és beállítás nélkül, többszáz képből pedig már van esély, hogy 1-2 jó is sikerül véletlenül.
3/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy van egy nem profi, de ilyen célra alkalmas gépem. Ha barátnő jön ki megnézni, vagy találok unatkozó ismerőst a lovardában, megkérem h csináljon képeket. Nem mind jó, alami a minőség miatt, valami miattam, de akad 1-2 jó is. Mobillal lehetetlen jó képet csinálni :S
4/7 anonim válasza:
Nekem van egy pár, szerencsére gépem is van hozzá. Neked is kelleni fog, plusz egy ismerős aki tudja használni. Ha ilyen nincs, legalább olyan legyen aki konyít valamit a lovagláshoz hogy a jobb pillanataidat kapja el.
5/7 anonim válasza:
Azt azért nem mondanám, hogy telefonnal nem lehet jót csinálni. Ismerősöm telefonja rettentő jó képeket csinál, aztán kérdezgetik tőle hogy aztaa milyen géped van? Biztos drága volt...
6/7 A kérdező kommentje:
Enyémmel is lehetne, csak lemaradt a fejem róluk. xD
2013. jan. 16. 18:55
7/7 anonim válasza:
lovaglós...
IF YOU KNOW WHAT I MEAN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!