Szerintetek túl Puccos v mi?
Figyelt kérdés
Egy fjordot és egy haflingert lovagolok. A fjordon minden cucc lime-zöld ( ínvédőtől a zablagumiig) a hafin meg minden lila ( ilbolya ) szintén mindene ilyen. Új lovardámba tiszta utálatosan néznek rám... nekik egyszerűbb cuccaik vannak és nemtudom hogy mibajuk azzal hogy összeillőek a cuccok. szerintetek?2013. jan. 5. 15:40
21/29 anonim válasza:
Én csak annyit mondok,hogy ma már a kis cicababák divatot csinálnak a lóból.Miért nem lehet megmaradni a feketénél és a barnánál a természetes színeknél?! Én az ilyen divatlovasoktól mint Te a falra tudok mászni.
22/29 B.Petra01 válasza:
Az biztos, hogy kicsit fura, de szerintem azért nem kéne olyan utálatosaknak lenni, mert miért ne? Ez az ízlésed és kész. Ha jól lovagolsz akkor tökmind1 hogy milyen cuccaid vannak!! :)
23/29 anonim válasza:
E a lovaidról egészében egy képet egyél fel! :)
Amúgy ezekkel a színekkel nincs baj! :)
24/29 B.Petra01 válasza:
Szerintem sincs semmi baj azokkal a színekkel ;)
25/29 A kérdező kommentje:
Hát ezt az elutasító, előítélő bunkóságot énsem értem
2013. jan. 6. 20:24
26/29 anonim válasza:
Nahát, ha ettől csicsás egy ló, akkor megeszem a kalapom :D Kövezzetek meg, nekem még a fűzöld is tetszett, a lila is szép volt. Ennyi "divatolás" (már ami az izzasztót illeti) szerintem igazán elnézhető egy lovon.
27/29 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg velük! Állj oda eléjük és kérdezd meg van-e veled valami bajuk. Nekem ez mindig bevált, akár lovazásról van szó, akár nem! Aztán velem normálisabbak voltak, hogy ezt megbeszéltük szemtől szembe. :)
28/29 anonim válasza:
hú az a lila nagyon szép amit linkeltél :) am a zöld se rossz. azt h milyen színbe "öltözteted" a lovadat, a te dolgod, emiatt nem szólhatnak le! azt add rá ami neked tetszik és a lónak is kényelmes. elég szánalmas az alapján megítélni valakit, h milyen színű cuccai vannak
29/29 anonim válasza:
Nálunk a lovardában mindenkinek van saját színe:) enyém pl a piros, de ettől függetlenül van zöld kötőfékem és rózsaszín-szürke izzasztóm. szerintem ne ragaszkodj a színeidhez, hanem néha mást is rakj fel. ha ugróban versenyzel akkor oda vidd el ezeket a cuccokat mert ott nagyon jól néz ki(ott engedik a színes dolgokat). Ne vidd túlzásba, csak mértékkel lovagolj így. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!