Teljes idiotizmus és a hozzá nem értés ékes példája, ami a képeken látható. Addig rendben, hogy ínvédő és bokavédő van a lovakon - a fásli alá nem jót tesz, hanem rosszat. Az is rendben lenne, hogy kapicán és zabla is van a lovon, amennyiben mondjuk a futószárat a kapicánra csatolja, a zablára pedig a kikötőszárat teszi, hogy a támaszkodás meglegyen. Hogy ehhez még hogy jön az a rengeteg "madzag", lásd pl. gogh és hasonlók, azt már nem tudom követni.... Mindenesetre szegény lovak, és kontárságból csillagos ötös a tulajnak.
2012. dec. 28. 08:44
12/20 anonim válasza:
Látszik hogy itt kik azok akik értenek is hozzá.Akik nem tetszésüket és értetlenségüket fejezik ki.
Minek karácsonyfát csinálni a lóból?Erre csak azt tudom mondani,hogy a ló hűen adja vissza a lovasa lovas tudását és intelligenciáját.Teljesen feleslegesek ezek a madzagok..nem is értem miért nem jó a letisztult régi és tök jó módszer.Kikötőszár heveder és cső.
2012. dec. 28. 09:20
13/20 anonim válasza:
JAAAAAAAJJJ ez csak az Ivettke :D
Szegény lány nem nagyon ért a lóhoz, de volt szerencséje vágóról menteni egy két igen jó származású és kiállású lovacskát. Hirdeti is őket, de ki a tök ad, egy eredménytelen tanyasi lóért 2,5 milliót?
Tény, hogy nagyon szereti az állatait, de ő jó példája, annak, amikor a lelkesség butasággal párosul.
Ezek régebbi képek, azóta túlesett a fejtágításon, most épp egy fogatost keres, aki bekocsizza a welsh póniját.
2012. dec. 28. 10:37
14/20 anonim válasza:
...és az is 2,5 milla lesz ha "bekocsizódik"?....:) hehe
2012. dec. 28. 12:43
15/20 anonim válasza:
Amúgy pl. az első képen nincs nagyon lent a kapicán? Szerintem eléggé az érzékeny részen van még. Zavarja a levegővételben is. Legalábbis én feljebb szoktam csatolni.
2012. dec. 28. 13:14
16/20 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy ez az "Ivett" hol tartja a lovait?
2012. dec. 29. 13:26
17/20 anonim válasza:
vannak olyan versenyek, ahol kötelező.
2013. jan. 4. 16:27
18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,mindenkinek aki írt...nem rég tudtam meg,h ki az illető épp hirdeti a lovait is...
Kíváncsi lennék melyik versenyen kötelezőek ezek a felszerelések így egyben XD
2013. jan. 4. 17:11
19/20 anonim válasza:
Ja most az összes lovát hirdeti "személyes" okoból, szerintem elfogyott a szénája/ vagy megszorult anyagilag és most "áron alul" válik meg a lovaitól. Ez nála azt jelenti: 2,5 milla helyett elviheted kp-ban egy 500asért, de aztán csak jó helyre. Amúgy korrektnek tűnnek a lovai.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!