Ha interneten veszek nyerget, honnan tudjam, hogy jó nekem?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a lovamnak milyen nyereg kell. Könnyen kiválasztom bárhol, bármikor de, hogy nekem milyen kell azzal mindig bajban vagyok. 163 cm vagyok és általában amiket találok annak nagy a tértámasza vagy el sem érem.2012. dec. 10. 16:09
11/15 anonim válasza:
Hát én úgy tudom, hogy a nyereg mérete a comb hosszától függ (a térdtől a combhajlatig).
12/15 anonim válasza:
Előző vagy. Kb-re megmértem a combom hosszát inchbe és úgy ki is jön nekem a 17,5 :D
13/15 anonim válasza:
a neten a használt nyeregek között lehet olyat találni, ahol az eladó "visszavásárlási garanciát" vállal. én szoktam árulni nyergeket (németországból hozatom őket, kipofozom és eladom) és én is mindig vállalok visszavásárlási garanciát. a vevő eljön, megnézi, megnyomkodja (ha nem a környéken van a lova, mert akkor persze azon is kipróbálhatja), ha tetszik kifizeti, elviszi és ha mégse jó neki, vagy a lónak, visszahozza és én visszaadom az árát. volt már aki elpostáztatta, vállalva, hogy ha mégse jó, akkor bukja a postaköltséget, de jó volt. olyan is volt, aki elvitte vidékre, nem volt jó a lóra, de ott helyben eladta másnak, mert nagyon jó nyereg volt, azonnal ugrottak rá. nem olyan egyszerű ám, hogy a lóra is jó legyen, meg a lovasnak is. érthető, ha az ember többet ki szeretne próbálni.
14/15 A kérdező kommentje:
Megmértem magam és 18 inch jött ki kereken :)
2012. dec. 12. 14:16
15/15 anonim válasza:
11-es vagyok. Azért nézd majd meg a nyereg kialakítását is. Én nem szeretem a túl nagy nyergeket. Lehet, hogy olyan 18-as találsz amiben elveszel, de lehet hogy olyat ami pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!