Érdemes megnéznem a Join-Up Alapozó Napot?
Figyelt kérdés
Lehetőségem nyílna, hogy ellátogassak Pataky Kata tanfolyamára, és választhatok, hogy erre az alapozó napra vagy pedig a lószállítóba vezetés kurzusra megyek el. Szerintetek melyik érné meg jobban, amit később is tudnék hasznosítani?2012. dec. 5. 20:13
1/3 anonim válasza:
A lószállítósnak biztosan gyakorlati hasznát veszed (már ha valószínűsítjük, hogy valaha is fogsz problémás lovat lószállítóra felrakni), a join up-nak meg csak akkor, ha érdeklődsz az ezirányú suttogós répabotos kötőfékkel lovagolós dolgok iránt...
2/3 A kérdező kommentje:
A Parelli féle lókiképzésben viszonylag "otthon vagyok",és a Suttogó féle módszert is ismerem, szóval nem teljesen idegen nekem ez a dolog, de azt nem tudom eldönteni, hogy ezzel az egy nappal el érhetek e olyan szintű tudást, amit tudok akár mikor hasznosítani. Egyértelmű, hogy egy nap alatt nem tanulok annyit, mint egy egész tanfolyamon, csak nem tudom, hogy ez csak ismertető+egy, két feladat megtanítása, vagy pedig bevezető, hogy miről fog szólni, a teljes kurzus és nem tanítanak semmit. A lószállítós azért lenne jó, mert az tuti biztos hogy tudom hasznosítani, de ha tényleg tanítanak valamit join up alapozónapon, akkor az jobban érdekelne..
2012. dec. 6. 19:33
3/3 anonim válasza:
A csatlakozásig biztosan nem juttok el. Itt a program: [link]
Ha érdekel a téma és vannak kérdéseid talán jobban megérné ezt választani, mert igaz hogy te ingyen mész, de ennyi pénzért azért már elvárható, hogy néhány kérdésedre is válaszoljon Kata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!