1/8 anonim válasza:
Hát, azt írták oda hogy appalosa jelleg. Amúgy alaposan túlárazták és szerintem még ronda is.
2/8 anonim válasza:
Eléggé appi jelleg, de egy papírtalan lóért max 200 ezret lehet kérni, 800at az életben nem adnak érte.
3/8 anonim válasza:
jelleg. attól még hogy pettyes nem kell mingyár arra gondolni hogy appaloosa! az appaloosa jelleg a pöttyös mintára utal, nem arra hogy fajtiszta appi. ez a ló inkább valami félvér. de szerintem szép!
4/8 anonim válasza:
jelleg. attól még hogy pettyes nem kell mingyár arra gondolni hogy appaloosa! az appaloosa jelleg a pöttyös mintára utal, nem arra hogy fajtiszta appi. ez a ló inkább valami félvér. de szerintem szép! én megadnám érte a 800at
5/8 anonim válasza:
Ott van az adatok között, hogy az apja Appaloosa, az anyja pedig Shagya arab.
6/8 anonim válasza:
erősen hozza az appaloosa jegyeket,gyér farok,rámást test stb..
7/8 anonim válasza:
Testtartása akár egy arab.A kinézete hozzá viszont appaloosa-s,szerintem nem szép ló...ennyiért nyáron láttam tisztavérű magas szinten belovagolt (versenyző!!!) kancát.
8/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, különleges! :) Arabos tartás, arabéhoz hasonlóan kis fül, de appolósához hasonló mintázat, appolósához hasonló farok.
Én nem venném meg ennyiért, max. 400.000E-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!