Tereplovagláshoz vegyek gerincvédőt?
Mindig a tereplovaglás volt az álmom, meg úgy simán a lovaglás is, de sokáig sajnáltam érte a pénzt. 10 hónapja azonban úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, annyi hülyeségre is elkölthetném a pénzt, a lovaglásra ne sajnáljam már... :)
Azóta járok heti 1x lovagolni és azt mondta az oktató, hogy ha szeretnék, a jövő héttől mehetek velük terepre! :D
Kobakom van, viszonylag drága, viszont gerincvédőm nincs. Láttam, hogy használtan tök olcsók, szerintetek érdemes venni egyet?
Nem árt ha van, előfordulhat, hgy az életedet menti meg.
Hozzáteszem, én hegyi terepre jártam évekig, minden biztonsági eszköz nélkül, nyáron 30 fokban fürdőruha-felsőben.. Ott senki nem használt sem kobakot, sem gerincvédőt. Szerencsére Semmi komolyabb esésem nem volt.
De ezt ne tekintsd követendő példának.
Köszi a válaszokat! :)
Remélem, hogy soha nem fogom hasznát venni, de az érdekelt volna, hogy ha mégis leesek, mennyit véd. De akkor ha nem is most rögtön, de veszek egyet. :)
Meg igazából még soha nem estem lóról, így azt sem tudom, hogy ha összejönne, mennyire szerencsétlenül esnék.
Én biztonságpárti vagyok, mellény vagy gerincvédő legyen, sohasem lehet tudni.
Lépés, ügetés, vágta is megy már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!