Na most komolyan, szerintetek is ízléstelen egy ilyen fekete lòra?
Figyelt kérdés
ilyet vettem egy fekete, feén fehéren jegyes lòra.A testvérem szerint ocsmány lesz rá, de én nem akartam hogy virítson a lovardában(szòval nem égkék és hasonlók, bár az jólállna neki)
na pont ezt vetem:
2012. nov. 19. 19:28
1/10 anonim válasza:
Nagyon szép, fekete lóra én is fekete "kellékeket" tennék, nagyon jól áll nekik.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Off: Mióta divatolnak a lovak is?
3/10 A kérdező kommentje:
hát akkor úgy mondom: más színek annyira nem passzolnak az ő szìnéez. bár az a "hullám" kék benne, de szerintem hamar össze fog koszolódni..
2012. nov. 19. 19:38
8/10 anonim válasza:
Belinkelitek csak a képet? Nekünk nem nyitja meg.
10/10 anonim válasza:
Asz hogy egy lóra valami ocsmány legyen az eleve abszurd!
Szerintem praktikus én is ilyet vennék!Meg a kék is jól állna meg esetleg valami krémes szín.de az tény hogy ezek jobban koszolódnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!