Vágta közben miért "nyújtogatta" a föld felé a ló a fejét/nyakát?
Elég kezdő vagyok, nem nagyon értek még a lovakhoz, viszont kicsit megijedtem, miközben ezt csinálta a ló, mert nem tűnt túl nyugodtnak. Vagy ez normális, hogy ezt csinálják vágta közben?
Mert szegény paciban eddig bíztam, de most tényleg megijesztett. :)
Milyen személy futtatta a lovat?Tehát tapasztalt oktató volt, vagy egy barátnő, lovász (aki nem annyira ért hozzá)?
Mert lehetséges, hogy a futószár rosszul volt felcsatolva, esetleg megrántotta..stb.
Szerintem csak elege volt már a melóból, rossz napja volt. Nézd meg, ha mindig ezt csinálja, akkor valami más van.
De ha nem volt rosszindulatú, akkor nincs gáz. Enyém egyszer a frászt hozta rám, mert hátracsapta a füleit, lenyújtotta a nyakát, és akkor jött az ugrálás. De mondjuk rá fel nem ültetnék tanulni senkit :D
Szóval nyugi, szerintem unta már a banánt, akkor szokták, vágtában, ügetésben, lépésben, mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!