Melyik föld jobb a kaméleonnak, a faforgács vagy a kókuszföld?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 16:42
1/7 anonim válasza:
Én szívem szerint vörös fenyőkérget ajánlanék. A legtisztább. Ha fiatal az állat akkor pedig semmit. (5db kaméleonom van)
2/7 anonim válasza:
Faforgácsot szívem szerint semmilyen hüllő alá nem javasolnék hiába írják több helyen is, könnyen lenyelheti. Kókuszföld vagy az előbb említett kéreg, sokkal jobban is néz ki.
3/7 anonim válasza:
Kaméleonoknál az aljat aligha mind egy, mivel az állat szinte soha sem merészkedik le a terráriumba behelyezett ágakról. Valamit nagyon elnéztél... Magasított terráriumot kell beszerezni nekik, tele olyan vastagságú ágakkal amiket a lábukkal át tudnak fogni.
4/7 anonim válasza:
Ja, és mellesleg aljzatnak hívjuk, nem pedig földnek...
5/7 anonim válasza:
Előző komolyan a szakszavakon lovagolsz? ... nocomment
Attól, hogy élete túlnyomó részében az ágakon él még kell alá valami, ki mondta hogy nem csinál neki a kérdező magasított terráriumot ágakkal.
(Egyébként csak érdekességképp a témán kívül, láttam egy 2 éves leguán hirdetést akinek egy gekkóknak szánt terráriuma volt, méretre és berendezésre is... homokkal sziklákkal ágak nélkül, a terkóval együtt árulták. Csodás élete lehetett eddigi 2 évében az állatnak.)
6/7 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek csak nem tudtam melyik (aljzat) jó a számára
2012. nov. 10. 12:01
7/7 anonim válasza:
A majmok bolygója a megfelelő Föld!
Richard
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!