Hogyan lehet Mintás szőrt nyírni a lóba? :O
Szerintem hülyeség mintát nyírni a lóba. Nem egy divattárgy, hanem egy állat. Ráadásul a ló jobban érzi magát a saját bundájában, mint takargatva.
Egy vizes kefével lehet kockákat, csíkokat kialakítani.
Hát például egy tenyésszemlén nagyon is hasznos. ha kockás a ló válla vagy farja, odairányítja a figyelmet. kiemeli az izmokat, a jól dolgoztatott vállakat. egyébként meg ha már úgyis megnyírom ( mert ugyebár reggel 45 percet futószárazok, délután közel másfél órát dolgozok, és napközben a ló 2 órát karámozva van és jártatógépezve ) nem mindeggy hogy a seggén van-e 0.2 nm szőr?? Lehet hogy ott nem módi edzeni a lovat, de nálam igen. és szerintem iszonyatcuki^^: http://www.youtube.com/watch?v=HKUl68B9amQ :)
hol lehet ilyen sablont venni?? O_O
Kedves 6-oska!!
Olvass vissza Te kis okos és emeld ki azt a részt,amit lereagáltál.Tőlem anyádat is belenyírhatod,nem érdekel.Annyit ecseteltem,hogy a ló nem arra való hogy hülyét csináljanak belőlük,annál többet érnek.De mivel Te még egy kis ostoba kiskölök vagy ez nem jut el a tudatodig.:)
Ez a nyírásos dolog amúgy is lefutott,2,5 éve nyirbáltam mindenfélét lovak seggére,ide-oda verseny előtt.:)
Azért is uncsi számomra,minden 2,lovon ezt látni,mert nekem olyan majomkodás számba megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!