Nagyon bánt, hogy más ül rajta. Mit tegyek?
Van egy kedvenc lovam. Nagyon nem kedves, de aranyos, könnyen kezelhető, csak azzal "kedves" akit szeret, ha van ilyen.
De csak addig könnyen kezelhető amíg nem ugratunk.Ott néha kitör, teljesen beindul, pörgős lesz. Az edzőm azt mmondta én lovaglom a legjobban és Ő a kedvencem. Nagyon szeretem, de heti 2x járok lovagolni, és utoljára egy olyan ült rajta aki nagyon kezdő, de mégis olyan jól sikerült hátraléptetnie(az még annyira nem megy neki)és most ugratott vele, de a ló elment az akadályok mellett, csak akkor ugrotta(inlább lépte át) amikor az edzőm oda állt. De lersze így tönkre tette egy perc alatt a munkámat, mert velem már meh sem próbált kitörni. Most vasárnap meg kis 8 éves futószáras(most a pálya lekerített részén mentek szabadon) lovasok ültek rajta, és nagyon ügyetlenül lovagoltak, úgy rugdosták hogy elinduljon, pedig nem ilyen... Szóval nagyon fáj :'( tudom, hogy nen az én lovam, de akkor is..
túl féltékeny vagyok?
mit csináljak
Igen, ezért nem jó, ha nincs saját lovad...:S Meg kell szokd, hogy nem a tiéd, más is ráülhet, és igen, egy pillanat alatt tönkretehetik... Esetleg ha van elég másik ló, és nem csak rajta tudnak lovagolni, megpróbálhatnád megbeszélni a bérlést, hogy fizetsz havonta, és csak te ülsz rajta... Mondjuk nem lenne jó, hogy csak két napot mozog hetente, így muszáj lenne másnak is ráülnie..:/
Ezért nem szabad kötődni más lovához, mert semmi befolyásod a dolgok felett, eladhatják, akár vágóba, elronthatják úgy ahogy akarják, vagy ahogy sikerül, és egy szavad nem lehet, csak tétlenül nézhetsz mindent...:S
hát lehet igazatok van, köszi.
Még csak most vették meg,előtte nem mertek bemenni a boxába, de azóta nagyon sokat változott és most már nagyon kis aranyos, bár akit nem szeret arra még mindig sunyít :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!