Mit csináljak? Tatámnak hogy mondjam el ezt az egészet?
Kinéztem egy lovat a gazdája megirta hogy részletre eladó.
Nekem illetve nekünk megfelel hogy részletre van.Csak hát tatám mondta(náluk lenne)hogy lehet vesz lovat meg a személy autóját elcserélné ...,én meg hülye kapkodtam a dologgal mert tatám csak annyit tud róla hogy tetszik és kell az a ló.De azt nem tudja hogy én irtam a gazdájának és hogy részletre adja.Szóval nekem kell a ló de nem tudom hogy hogy mondjam meg tatámnak(1 napom van rá)hogy irtam a gazdájának és készen áll arra hogy mi részletre fizzesük a lovat.(kérlek ne ökrözetek meg... mert tudom hogy az vagyok de még is mit tegyek???)Hogy mondjam meg neki?
Köszönöm hogy irtad.Hát az lenne hogy lehet hogy viccelt a lóval(pedig rákérdeztem és azt mondta hogy komoly).
Neki is volt lova(ott ahol most jelenleg laknak)5 is csak azért adta el őket mert az eggyik rugott,másik be volt pálinkázva,kehes volt,... .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!