Most mit tegyek?
együtt foglalkozzatok a lóval
korábban én is féltékeny voltam, de aztán egy lovardai lónak csak 2 állandó lovasa volt
megbeszéltük, hogy ki mikor ér rá, mikor foglalkozik vele, mikor lovagolja
Hát figyi, még max annyi, hogy ha tényleg ennyi sok munkád van benne és tényleg ennyire fontos neked az a ló, akkor meg kell venni.
Mondom, én, míg nem volt saját lovam, sokszor éreztem magam megbántva, meg ilyenek. Igen, féltékenység volt, meg irigység, és pontosan megértem, amit érzel. Bennem mindig ez a kérdés motoszkált: Mit tud ez a csaj/srác jobban nálam, mert lovagolni azt tuti nem? Szóval értem, amit mondasz.
Csak hát ugye azzal, hogy itt beszélgetünk róla nem lesz megoldva. Edzővel kell beszélni, ha nem segít, és van rá módod, akkor meg kell venni a lovat, kész. Soha többet ilyen gondod nem lesz.
Edző mit mond?
Beszéljétek meg közösen, hogy mi legyen. Az edző dolga lenne elmondani, hogy ne tömje a lovat nyalánkságokkal és te nagyon sokat dolgoztál ezzel a lóval, hogy olyan legyen amilyen most. Ha a csaj foglalkozni szeretne vele, akkor tegye, de csak a felügyeleted alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!