Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Választanom kéne két ló közöl,hogy melyiket lovagoljam. Az egyik egy olyan ló,akit senki nem lovagol,csak én lovagolnám. Jelenleg is szoktam rajta lovagolni,ő azért előnyösebb,mert nem is túl nagy,feltudom nyergelni könnyedén,de nem is kicsi (nem póni). Vele az a gondom,hogy mivel csak egy héten kétszer mozog (amikor én megyek lovagolni),és az nagyon,kevés,előtte le kell mozgatni kicsit futószáron,de így is hiperaktív mindig,ezért lassan haladok vele,nem tudunk rendesen dolgozni. + rátesz az is,hogy nehezen tudunk együtt működni,nem jövünk ki jól... :/ A másik packó egy póni,vele nagyon jól kijövök,szépen haladnánk. Benne azért nem vagyok biztos,mert őt lovagolja már valaki,aki nagyon jól ki jön vele,és versenyekre is jár vele,heti négyszer ül a nyergében. Bocsi,hogy hosszú,de köszi,ha végig olvastad. A válaszokat előre is köszönöm! :)2012. okt. 31. 15:20
1/6 A kérdező kommentje:
Ja,és az 1. lóhoz kapcsolatban,nem tudok heti 2nél többet járni (szüleim nem engedik).
2012. okt. 31. 15:25
2/6 anonim válasza:
Én kétség kívül az elő lovat választanám a helyedben. Nem baj h lassabban haladtok, hidd el megéri. És ha másik ló heti 4x van mozgatva és + még 2x te így egy héten 6x lovagolják akkor az egy kicsit sok neki, igaz h póni és a pónik szívósabbak de akkor is. Meg az a másik lány aki lovagolja biztos nagyon szeretheti, és tuti rosszul esne neki ha mást látna a pónin. Ja meg hát ugye póni, nem írtad mennyi idős vagy, de ha hosszú távon akarsz lovagolni akkor a pónit egy idő után kinőheted és az ugye nem valami kellemes dolog . .:/
3/6 anonim válasza:
Szerintem az elsővel kellene összeszoknotok, ha a másik pacinak van lovasa. Megéri az energiát. Nálam is volt hasonló és megéri. Mi sem jöttünk ki nagyon a pacival, akit lovagoltam. Folyton szívatott, de kiálltam a próbát és azóta nagyon jól kijövünk és könnyű vele haladni. Ha nem lovagolsz két pacin, akkor az első lóhoz ki tudnál menni többször, nem?
4/6 anonim válasza:
én az első lovat választanám.a kapcsolatotok majd kialakul de mivel csak te lovaglod a te technikádhz szokik hozzá téged fog szeretni és benned fog megbízni.nem baj a heti 2x jársz.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,eleinte én is ezt gondoltam,hogy biztos rajta fogok,amiatt,hogy csak én lovagolok rajta,de aztán (tudom,nem jó hozzáállás),de elbizonytalanodtam,hogy biztos fog ez nekem menni? És,akkor folytatom a lovaglást rajta :) Azt nem írtam,hogy jóval fiatalabb is az 1. :) És amúgy 14 vagyok.
2012. okt. 31. 19:00
6/6 anonim válasza:
Én még azt szeretném hozzátenni hogy én is az elsőt választottam volna.És hogy könnyeben összeszokj vele nem tudom hogy te szoktad e leápolni mert ha igen az jó szép lassan összeszoktok majd.Beszélj hozzá,ha engedik adj neki minden edzés után jutalom falatot.Azzal hogy lovaglásnál rosszalkodik meg menne nagyon az lehet a baj hogy szerintem többet futó szárazd(futó szárazzátok).Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!