Melyik lovaglónadrágot válasszam?
www.lovasplaza.hu/203-lovaglonadrag/531-horze-elite-self-patch-lovaglonadrag-noi/
www.lovasplaza.hu/203-lovaglonadrag/529-horze-active-self-patch-lovaglonadrag-noi/
www.lovasplaza.hu/203-lovaglonadrag/538-horze-active-teliboros-lovaglonadrag-noi/
Vagy ezt? : klp.hu/termek/579
Cipőt se tudok választani(viszont ezt már használtan venném)
www.lovasok.hu/lovasapro/aprohirdetes.php?adid=34261&page=2&ipp=25
www.lovasok.hu/lovasapro/aprohirdetes.php?adid=38377&page=1&ipp=25
www.lovasok.hu/lovasapro/aprohirdetes.php?adid=38056&page=2&ipp=25
www.lovasok.hu/lovasapro/aprohirdetes.php?adid=39255&page=2&ipp=25
( 15 éves lány vagyok M-es ruhákat hordok,de van olyan hopilet(amit kiraktam)ami S-es,az még jó lenne rám?)
Lovaglónadrágok közül én egyiket sem venném meg, nem túlzottan különlegesek de iszonyú drágák, használtam már 3-4-et is kapsz (amik persze sokkal szebbek és egyedibbek) egy ilyen áráért.
A cipő jó lehet, lábszárvédőből én az utolsót ajánlanám, nekem olyanom volt, kicsit több mint egy évig használtam, szerettem is, pedig a tépőzárasokról nem szoktak jókat mondani, de ez jó volt.
Attól, hogy felsőben M-eset hordasz, még a vádliméreted lehet más. Kérd meg, hogy mérjék le a lábszárvédő vádliszélességét, és te is mérd le a tiédet, ha összepasszol, és nem tudod személyesen felpróbálni, akkor meg lehet oldani postán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!