Gyors pénz gyűjtés?
Az a lényeg hogy van egy paci akit megvennénk csak nincs rá pénz istállót csinálni neki.. így az a lényeg hogy hogy szerezhetnék pénzt az istállóra végre megtaláltam álmaim lovat és csak azért ne vegyem meg mert nincs pénz istálló építésre? SEGÍTSETEK A LOVASOK BIZTOSAN TUDJÁK HOGY EZ MILYEN ÉRZÉS KÉRLEKKK!!!
UI: A KÖTEKEDŐS EMBEREK KÍMÉLJENEK 14 ÉVES VAGYOK 7 ÉVE LOVAGOLOK TUDOK VÁGTÁZNI MEG ILYEN DOLGOK LOVARDÁBA IS JÁROK... HA EZ IS ÉRDEKEL PÁR EMBERT ÚGY HOGY ELMONDOM MIELŐTT BELÉM KÖTNÉNEK
Miből van az istálló? Bocsi, de nem értek hozzá. Ha téglából, akkor fillérekért lehet venni bontottan, ahogy tetőnek való deszkát is. Én a helyedben körbejárnám a közelben lévő építkezéseket és összeszedném a maradékokat, ha szép boci szemekkel nézel rájuk, hogy a pacinak kéne, szerintem sokan még ingyen is oda fogják adni. :)
Én legalábbis biztosan odaadnám ingyen, ha már nekem úgysem kell.
Legelőnek mekkora terület van? Mert ha jó nagy 2000m2nél nagyobb, akkor annak egyik sarkára fel lehetne húzni egy 3x6m-es bódét aminek van jó nagy bejárata és akkor ridegtartásban lehetne a ló. Ajtó gyanánt felszögelhetsz pár csíkra vágott szőnyeget, így nem fúj be a szél. Jól be kell oda almolni, napi szinten kidobod a vizes szalmát meg a kakit és újat dobsz helyette, télre ez tökéletes. Bódéhoz kell 4 erős oszlop 1m mélyen lefúrva meg deszkák amiket fel lehet szögelni.
Ok lóra van pénzed, gondolom takarmányra is, de annak se ártana valami fedél, mert nem jó ha esetleg elszakad a fólia és elázik a szénád.
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat!
Remélem meg lesz a paci helye akkor majd körbejárom az építkezéseket vagy esetleg a szomszédokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!