Mennyi félre tett pénzed van?
Mennyi félre tett pénzed van? Mire gyűjtesz?
Mennyit teszel havonta félre? Mennyi kell még, hogy elérd a célod?
Ha nem tudsz félre tenni ennek mi az oka, illetve tudsz ezen változtatni? Ha nem tudsz ezen változtatni miért nem?
Mennyi félre tett pénzed van?:
710 ezer forintom van bankszámlán lekötve.
74 ezer forint és 520 euro meg készpénzben itthon.
Mire gyűjtesz?
Különösebben most semmire. Csak gyűjtök:) Majd idővel szeretnék vállalkozni. Illetve saját lakást, stb.
Mennyit teszel havonta félre?
Változó. Valamikor elkell vennem a félre tett pénzemből. Pl most majd téli gumit kell venni a kocsira. Valamikor hóvégen eltudok tenni 100-at is.
Mennyi kell még, hogy elérd a célod?
Sok pénz kell még, hogy elérjem a céljaim. Szeretnék minél hamarabb saját vállalkozást.
Ha nem tudsz félre tenni ennek mi az oka, illetve tudsz ezen változtatni?
Néha sok pénzt elköltök hasztalan baromságokra. Néha elszaladnak a lovak és sok pénz elmegy bulikra, szórakozásra.
Ha nem tudsz ezen változtatni miért nem?
Közrejátszik szerintem abban, hogy sok pénzt elszórok néha hülyeségekre, hogy még elég fiatal vagyok. 22/F
3M. Ebből 2 lekötött betét formájában (vésztartalék). 1 pedig kockázatos de komoly hasznot hozó befektetésben van.
A célom, hogy annyi gyűljön össze, hogy a havi kamatból meglegyen egy 100 ezer körüli összeg (cca. 20M Forint).
500ft.
Mtz 50-re vagy 80-asra vagy 82-esre.
Semmit.
1-1.200.000 a traki+földek+eszközök,hát olyan 6-7 misike.
Nem utdok rajta változtatni marad ez álom nekem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!