Valaki segítene? Sok múlna rajta. :/
A Parelli játékokat ajánlom nektek:) Eleinte nem nagyon hittem benne, hogy időeltöltésen és játékon kívül jó-e másra, de mára tudom, hogy nagyon jó, hatásos!
Régebben is elvoltam a lovammal, nem volt semmi baj. Legalábbis azt hittem. Most már így visszatekintve tudom, hogy nagyon is nagy bajok voltak, csak nem vettem észre. Mostanra teljesen együtt működünk, egymás gondolatait is kitaláljuk, ismerőseim azt mondják, suttogó vagyok:D Pedig nem, csak parelliztem vele nagyon sokat. Csak ajánlani tudom:)
A legfontosabb: légy határozott, ne hagyjál rá semmit, mert úgy marad meg benne és máskor is meg fogja csinálni és a nyakadra fog nőni. Egyszóval, te legyél a főnök! :)
Sok sikert:)
Egyszerűen nem tisztel...
Az ostor remek ötlet, de ha nincs nálad kezd el rázni a kötőféket! Nekem beszokott válni.
2 éves csikóm van és ő is szokott majdnem ilyeneket csinálni.
Megszokott ijedni, ha toppantok felé egyet.
Ugrok felé egyet,de nehogy közel kerülj hozzá nehogy rád ugorjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!