Lányok! Ha suli után mentek lovagolni leszeditek a sminket? És ha hétvégén vagy szünetben kisminkelitek magatok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 22:48
1/15 anonim válasza:
Nálam a smink kimerül a szempillaspirálban, ezt nyilván nem szedem le.
Mások, hogyha suliból/munkahelyről jönnek, nem vacakolnak a sminklemosással.
2/15 anonim válasza:
Igen. Főleg azért, mert egyszer, még régebben az edzőm beszólt érte. Nem durván, de azért mégis.
3/15 anonim válasza:
Nálam a lovarda az a hely ahová úgy megyek, hogy teljesen önmagam vagyok. Nincs szükségem ott megjátszásra és hamis képre rólam. Úgy szeretnek ott ahogy vagyok. Oda felveszem az akármilyen ruháimat, összekötöm akárhogy a hajam és a legtermészetesebb módon viselkedem. Sminket amúgy se hordok túl sokat, de lovardába pont fölösleges.
4/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Persze, ha suliból jövök akkor nem szedem le de valahogy hülyén érzem magam, mert a lovardába valahogy nem illek a smink. A ganéj, a por, a lovak között egy kimaszkírozott embert én is kinéznék mint ahogy engem néznek ki amikor ki vagyok kenve. Szerintem ne fesd magad, ha nem suliból jössz, mert eléggé hülyén néz ki. Add önmagad! :))
5/15 anonim válasza:
Minek smint?Itenem a lovasok nem sminkelik magukat.Csak azok acicababak akik divatbol lovagolnak.Minek kell egy kilo sminket magadra kenj?szerinted szebb leszel tolle?
6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem!
Ezt barátnőm miatt írtam ki. Nekem nem hiszi el! Gondoltam, ha ezt megmutatom neki talán ő is meggondolja magát.
2012. okt. 26. 22:16
7/15 anonim válasza:
Remélem, hogy meggondolja magát, mert egy ilyen koszos helyen a smink nevetséges.
8/15 anonim válasza:
Én van, hogy sminkben megyek el lovagolni/lovakhoz.
Mondjuk nem használok sokat. Alapozót pláne nem.
9/15 anonim válasza:
Illetve lovardába nem megyek sminkes fejjel, ott amúgy is leizzadok, csak ,,saját" lovamhoz járok (nem lovarda), de mondjuk akkor az egész városon átmegyek.
10/15 anonim válasza:
Nekem saját lovaim vannak, és ha valami hosszú túrára, lovasíjászatra megyünk, akkor is van rajtam egy diszkrét kis smink, ami azért mégis sokat dob az ember megjelenésén. Ne ilyen agyon alapozózott izét képzeljetek el azért...Arckrém, cicaszem, szempillaspirál :) Mondjuk ez suliba, buliba mindig ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!