Hogyan kell a következő dolgokat csinálni a lovon? :
Figyelt kérdés
-eleje körüli fordulat
- hátulja körüli fordulat
- combra való engedés
- hátra lépés
- egyszerű ugrásváltás
2012. okt. 23. 20:23
11/14 anonim válasza:
xd L O L. Mert ugye erre a kérdésre is korrekt választ adtál,a kérdező ettől a "minőségi" hozzászólásoddal biztosan "előrébb" lesz. Öcsém ....
12/14 anonim válasza:
meg ugye annyira "tisztába" vagy az ugrásváltás kivitelezésével is ."ha tudja az ugrásváltást a ló,nem kell visszavenni ügetésbe" xd fingod nincs a témáról de megint "jó" választ adtál xd egyszerű ugrásváltásról fogalmad nincs,itt pont fel kell venni ügetésbe. De szerinted felesleg/ Ok,xd
13/14 anonim válasza:
Én megoldom az ugrásváltást anélkül, hogy visszavegyem ügetésbe. De te tudod. Jó, ez a kérdés az ahol nem válaszoltam. Ez zavar téged? Én kérek elnézést, hogy nem feleltem meg az elvárásaidnak, korrekt válaszok ügyében. xD
14/14 anonim válasza:
Ne tőlem kérjél elnézést,nem nekem ártasz ezzel. Tudod,elég szánalmas olyan dologról véleményt alkotni, amiben nem vagy jártass,de te nagyon faszagyerek vagy látom,te megoldasz ügetés nélkül is olyan feladatot ,aminek pont az lenne a lényege ,hogy az ügetés szakasz is megvalósuljon ,marha ügyes vagy L O L . A másik,hogy nekem nincs közöm hozzá ,hogy te milyen válaszokat adsz,ok legyen,de akkor te se ugassál ,hogy én leírom -e a választ (veled ellentétben) vagy nem,mert a kutya nem kérdezte a "kedves" véleményedet,továbbá (ha itt tartunk) nincs is közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!