Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha van egy kissé idegbeteg,...

Ha van egy kissé idegbeteg, de nem rossz származású kancám, érdemes fedeztetnem?

Figyelt kérdés
Az idegbetegsége az a neveléséből adódik, mielőtt megvettem nagyon következetlenül nevelték, és ez még benne van, bár sok munkával lehet h elmúlik, az utóbbi egy évben rengeteget csökkent.
2012. okt. 15. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem volt egy kupectől vásárolt igazi agybeteg lovam. 2 év foglalkozás után kezdett lehiggadni, aztán befedeztettem és már vemhesen normálisabb volt, de miután megszületett a csikó, mintha kicserélték volna, kisanagyal lett.

ellenben egy csikó azért igen nagy macera és sok pénz, felnevelni még több, szóval jól fontold meg. eladni normális áron csikót nem igen lehet, akármilyen származása van.

2012. okt. 15. 22:06
 12/13 A kérdező kommentje:
nem eladásra, megtartásra. :) De ez még nem most lenne, szóval addig még javulhat is a ló, meg eldöntöm h saját csikó, vagy veszek inkább egy jó csikót :)
2012. okt. 15. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát tényleg meg kéne "nyugtatni" mielőtt fedezteted!

És biztos hogy fedeztetni akarod?Van másik lovad amin lovagolhatsz? Csak azért mert ha megszületik a csikó nincs lovaglás...a kanca őrülten óvni fogja!

Unokahúgomnak is volt egy kancája annak meg született egy csikója. És majdnem az lett a veszte! Mikor az istállómba akarta vinni a csikó nem jött és visszament hogy a csikót is hozza de a kanca hirtelen megindult felé morogni, horkantani kezdett és kicsiket ágaskodott..később a csikó bélfertőzésbe elpusztult az anyját meg eladták és 2 évvel később derült ki hogy a vágóhídra adták!

És én mindezt láttam!Azóta félek azoktól a kancáktól amiknek csikója van...

2012. nov. 10. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!